Surdulički Radnik u okviru 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Perišić ističe da je ekipa imala izuzetno težak raspored:

’’Napredak je jedna vrlo iskusna ekipa, to govore njihovi rezultati u prethodnom periodu, a to govore i njihova pojačanja pristigla u toku sezone koja su im donela jedan kvalitet. Šef stručnog štaba Napretka je ovde radio prošle godine i neće bitu tu velikih nepoznanica oko našeg tima, obzirom da je sa većinom igrača odavde sarađivao. Mi izlazimo iz ciklusa mnogo teških i zahtevnijih utakmica, obzirom da smo igrali sa ekipama koje se nalaze u samom vrhu tabele našeg prvenstva. Nedelja iza nas je protekla u znaku vrlo ozbiljnih priprema za predstojeće kolo. Jednostavno, igrači su svesni cele situacije, dali su maksimum na treninzima. Znamo šta nas čeka u Kruševcu i za sve nas će ta utakmica biti i jedan finalni test da definitivno uhvatimo priključak sa ekipama koje se trenutno nalaze iznad nas i sa velikim nestrpljenjem očekujem tu utakmicu. Što se našeg igračkog kadra tiče, put Kruševca zbog parnih kartona neće krenuti  Oreščanin, a zbog povrede na prošloj utakmici ni Stevanović, dok su svi ostali spremni.’’

Meč 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se u subotu 15. oktobra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik