Ivanjički Javor Matis u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Mladen Dodić ističe da kadrovski problemi ne smeju biti alibi i da su igrači koji su dobijali šansu bili na potrebnom nivou:

’’Atmosfera je pozitivna, zbog pozitivnih stvari koje su se izdešavale u prethodnom periodu. Naš osnovni cilj je opstanak u ligi i to stalno potenciramo, svesni činjenice da će ta borba potrajati do poslednjeg kola. Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu, jer za svaki duel imamo isti zahtev prema ekipi, a to je da da svoj maksimum na terenu. Želimo protiv Crvene zvezde da damo svoj maksimum, pa ćemo videti za koji rezultat je taj maksimum dovoljan. Imali smo manjih problema sa povređenim igračima. Prošlu utakmicu zbog povrede nije mogao da igra Milošević, u prvom kolu se povredio Kopitović, ali se oporavio i vratio. Ima problema, ali su igrači poput Ilića, Ratkovića, Bosića pokazali da svako ko dobije šansu daje svoj maksimum i to je ono što me raduje. Problemi ne smeju da nam budu alibi. Dolazi nam u goste ekipa koja je najviše pokazala u ligi, osvojila 60 bodova, postigla i 60 golova i to govori dovoljno o njima. Za njih je pobeda imperativ u svakoj utakmici i učinićemo sve da dođemo do pozitivnog rezultata. Očekujem dobru posetu i dobar ambijent i siguran sam da će imati šta da se vidi na ovoj utakmici.’’

Meč 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se u subotu 25. februara 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis