Najbolji igrač 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Stefan Vukić, strelac oba pogotka u pobedi TSC-a nad ekipom Proletera u Bačkoj Topoli.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo u kome su gosti imali puno uspeha, a viđeno je nekoliko izuzetno uzbudljivih mečeva. Pobedu je na svom terenu izborila ekipa TSC-a koja je uspela da savlada novosadski Proleter rezultatom 2:1. Najzaslužniji za takav epilog je prvotimac superligaša iz Bačke Topole, Stefan Vukić, strelac oba pogotka za pobedničku ekipu. On se tokom čitavog susreta sjajno kretao, sarađivao sa saigračima i ulazio u šanse, a u ključnim trenucima pokazao je dobre realizatorske sposobnosti. Zbog svega toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK TSC

Stefan Vukić (26) je rođen u Nišu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za Radnički iz Niša, Sinđelić, Car Konstantin, Odžake, Dunav, Budućnost Popovac, Srbobran, Feniks, Budućnost Dobanovci i Zlatibor. U Bačku Topolu je stigao u julu prošle godine i tokom aktuelne sezone zabeležio 22 nastupa, uz 8 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: