Milanovački Metalac u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milija Žižić ističe da igrači ulažu veliki trud, ali da se ponekad zbog velikog pritiska uloženi trud ne naplati:

’’Prisutna su psihofizička pražnjenja nakon prethodnih utakmica, zato što ulazimo u njih i dušom i telom. Ne mogu se oteti utisku da su se naši momci sveukupno pokazali dosta dobro ovog proleća i pravilno reagovali na te pritiske, koji su gotovo svakodnevni i verovatno uticali da ponekad ne naplatimo svoj rad. To, međutim, nije bio slučaj u prošlom kolu, u Lazarevcu, kada smo potpuno podbacili. Nisam zadovoljan našim izdanjem tamo. Prosto, kada su neke stvari dobre treba ih naglasiti, a kada nisu od toga ne treba bežati. Imamo obavezu prema sebi da se suočimo s tim i vratimo na pravi nivo zalaganja. Samo kada dajemo maksimalno, možemo da igramo prelep fudbal, što smo i pokazivali. Uz respket prema timu iz Subotice, koji je takođe iz jedne mirne i stabilne situacije ušao u poziciju moranja, dodajem i to da su satkani od izuzetno kvalitetnih pojedinca, pokazali su svoje iskustvo više puta do sada. Zato, očekujem da će punom snagom, punim kapacitetom pokušati da nađu svoju šansu, a na nama je da odgovorimo tako što ćemo ponovo zauzeti tu gornju granicu davanja i stići do rezultata.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Spartaka igra se u četvrtak 21. aprila 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Metalac