Beogradski Partizan u okviru 21. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić veruje da neće biti neizvesnosti ukoliko njegovi igrači odigraju u skladu sa svojim kvalitetom:

’’Ulazimo u ritam od po dve utakmice sedmično, nadam se da ćemo u njemu dugo ostati. Gledajući Mladost, skoro petnaest novajlija je došlo, samo dvojica su ostala od mog debija. Biće zanimljivo, reč je o iskusnim fudbalerima, naviklim da igraju pod pritiskom borbe za opstanak. Moji fudbaleri su spremni, željno čekaju meč. Taj pogodak Svetozara Marovića u našem prethodnom duelu sa njima je mnogo značio igračima, tad sam potencirao da se fudbaleri ne prozivaju, da se ostave na miru, da samo oni mogu da nas izvuku iz krize, što se i desilo. Mi smo samo bili servis koji im je pomogao. Tad su na klupi bili omladinci, nismo imali najjači sastav, kasnije su se pojedinci vraćali u formu i izlazili iz povreda. Možda je taj meč predstavljao prekretnicu, da bi se posle derbija momci opustili i pokazali šta mogu. Druga je sada priča, može Mladost da iznenadi, ali da se ne lažemo, mi se pitamo. Ako budemo igrali kako možemo onda problema neće biti. Doduše, Mladost protiv Javora nije imala sreće, moglo je da se završi drugačije, dobro je poznajem. Mogao je i Napredak nas da iznenadi, mogu i Novosađani, ne razmišljamo o onome što nas čeka u četvrtak, a podelićemo im teret svih utakmica.’’

Meč 21. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Mladosti GAT igra se u subotu 11. februara 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Partizan