Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 22. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Aleksandar Stanković ističe da će domaćin zbog kazne biti lišen podrške navijača, ali da to ne vidi kao olakšavajuću okolnost u borbi za bodove:

’’Radio sam u Kruševcu, u stručnom štabu Branka Smiljanića. To je fudbalska sredina, koja je trenutno pod kaznom i neće biti publike. Neko misli da je to naša prednost, ali igrači vole da igraju pred navijačima. Moramo da se pripremimo za predstojeći ambijent i da odgovorimo na sve što nas tamo čeka. Takođe, moramo da budemo bolji u odnosu na prošlo kolo, kada nas niški Radnički nije previše ugrozio. Jednostavno, nismo to bili mi. Falilo je agresivnosti nadomak protivničkog gola. Kad se završila utakmica, videlo se koliko su nam nedostajali kažnjeni i bolesni prvotimci. Dobro je što se neki vraćaju. Nenada Gavrića mučio je virus, tek nam se priključio. Konkurisaće, pa ćemo da vidimo. Dobro smo raspoloženi, imali smo kvalitetnu sedmicu. Pre svega, locirali smo nedostatke i probali da ih ispravimo i u Kruševcu želimo gol više.’’

Meč 22. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Novog Pazara igra se u subotu 18. februara 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar