Novosadska ekipa Mladost GAT u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Ljubomir Ristovski najavljuje veliku borbu za važne bodove:

’’Očekuje nas veoma teško gostovanje. Dobro poznajem Novi Pazar i to kako stvari funkciošu, jer sam tamo radio pre desetak godina. Poznajem ljude iz kluba, mentalitet i trenutnu situaciju. Oni su ekipa koja igra već godinu dana zajedno i koja je ja dobro organizovana, čvrsta, disciplinovana, sa iskusnim i dobrim igračima i znamo da je njihov cilj Evropa. Ne očekujem nimalo laku utakmicu. Još ne znam sastav, ali momci koji budu istrčali na teren sigurno će dati sve od sebe da ostvarimo naš cilj, a to je da bar ostanemo neporaženi u ovom meču. Što se tiče kadrovske situacije, Hakman ima crveni, a Jočić i Denić akumulirane žute kartone. Vidakov i Tanasijević su bolesni, a Grabež povređen, ali smo pokazali da možemo da igramo za svima. Nama su neophodni bodovi i ne idemo tamo sa belom zastavom, već želimo da damo sve od sebe i ostvarimo povoljan rezultat. Mislim da će biti svakakvih rezultata do kraja prvenstva, s obzirom na to da su skoro sve ekipe izjednačene i da nema nekog velikog favorita. Dosta ekipa se bori za opstanak i mislim da će biti neizvesno do poslednjeg kola, a posebno onda kad dođe na red plej-of, jer tada igra svako sa svakim. Sigurno će biti veoma zanimljivo i interesantno.’’

Meč 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Mladosti GAT igra se u subotu 25. februara 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mladost GAT