Kruševački Napredak u okviru 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da rival dosta ambiciozno ulazi u ovu sezonu, ali da se nada dobrom izdanju svog tima i osvajanju bodova:

’’Pauza je bila kratka i u ovom trenutku mogu da kažem da se nadam da smo spremni. U kojoj meri, pokazaće utakmica. Poznato je da smo promenili veliki broj igrača i svakako je potrebno da prođe jedan period, ne mogu da kažem uigravanja, ali treniranja sa ekipom da bi na terenu izgledali najbolje što možemo. Nadam se da ćemo na stadionu “Karađorđe” izgledati disciplinovano, ozbiljno, trkački dobro i sigurno ćemo učiniti sve da dođemo do povoljnog rezultata. Naravno, svi znamo kako je Vojvodina reagovala u prethodnom periodu, da je promenila rukovodstvo, ceo stručni štab, dosta igrača. Izuzetno ambiciozno ulaze u ovo prvenstvo, sa željom da se umešaju i u borbu za titulu, tako da smo svesni da nas čeka teška utakmica, sa kvalitetnim protivnikom. Probaćemo da damo sve od sebe, pokažemo da ličimo na pravu ekipu i da pružimo maksimum. Da li će taj maksimum biti dovoljan za osvajanje bodova, to još ne znam, ali ćemo se potruditi.’’

Meč 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se u nedelju 10. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Napredak