Beogradski Voždovac u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nikola Puača očekuje ravnopravnu borbu i neizvestan meč:

’’Svaka utakmica u prolećnom delu će nositi posebnu težinu, zato što je takmičenje veoma neizvesno. Svaka ekipa ima svoju računicu, svaki meč će biti priča za sebe. Ne smemo nikako da ih potcenimo, jer imaju veći kontinuitet u radu od nas. Znaju šta rade u svakoj fazi igre, neće nam biti lako, ali sigurno ni njima neće biti lako sa nama. Radnički ima veoma dobre pojedince, dobro su organizovani, poseduju model igre koji mi veoma poštujemo. Imaju stručni štab koji radi dobar posao i to se vidi na terenu. Tu smo negde po mnogim parametrima, što pokazuje i tabela. Naravno, i oni i mi ćemo ići na pobedu, ali mislim da neće biti srljanja. Treba uzeti u obzir i stanje terena, vremenske prilike. Očekuje nas dobra, takmičarska utakmica, više ćemo biti fokusirani na nas i pokušaćemo da odigramo najbolje moguće u datom trenutku.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Voždovca igra se u subotu 04. februara 2023. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnik