Nakon predstavljanja novog šefa stručnog štaba na Čairu je danas obavljena i prozivka igrača, kao i prvi trening ekipe pod vođstvom Petera Pakulta.

Nakon prepodnevne konferencije za medije koja je održana povodom promocije novog šefa stručnog štaba, na Čairu je obavljena i prva prozivka fudbalera Radničkog. Prozivku je obavio, od danas zvanično novi trener Nišlija, Peter Pakult. Na terenu su mu pomagali prvi pomoćnik Boban Dmitrović i trener golmana Miroslav Kine Stanković.

Novi šef struke je najpre u svlačionici održao petnaestominutni sastanak, upoznao se sa igračima i predočio im plan rada za predstojeći period priprema. Potom su se preselili na travnati teren stadiona Čair gde su najpre podeljeni u tri grupe vežbali pas igru, a potom odigrali i međusobni duel, podeljeni u narandžasti i žuti tim. Treniralo se nešto slabijim intenzitetom, pa je trening nakon sat i po priveden kraju.

Pored igrača sa aktuelnim ugovorima prisuti su bili i omladinci koji će pokušati da izbore svoje mesto u prvom timu, zatim igrači koji su se vratili sa pozajmica, kao i igrači koji se nalaze na probi.

Prisutni su bili sledeći igrači: Saša Stojanović, Pavle Popara, Lazar Ranđelović, Andreja Apostolović, Miloš Petrović, Aleksandar Jovanović, Rijota Noma, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Nikola Mitrović, Aleksa Ivanović, Saša Domić, Nikola Suskić, Marko Listeš, Marko Branković, Dušan Živković, Lazar Anđelković, Lazar Kostić, Marko Stojanović, Aleksandar Arsić, Nikola Petković, Mladen Mitrović, Milorad Kojić, Nikola Krstić, Mladen Stojiljković, Vladimir Bajić, Lazar Nikolić, Aleksandar Pešić, Petar Bogdanović, Nemanja Ljubisavljević, Marko Tomić, Miloš Stanojević, Lazar Arsić, Petar Krstić, Nikola Stanković i Marko Mrkić. Ekipi će se naknadno priključiti Radoš Bulatović i Anid Travančić.

Tokom narednih dana biće doneta odluka gde će ekipa obaviti bazični deo priprema koji je planiran za narednu nedelju. Pre odlaska na pripreme izvršiće se obavezni medicinski pregledi svih pojedinaca, a isti postupak planiran je i po povratku u Niš.

FOTO: fkradnickinis.rs