Čačani su na današnjoj sednici Skupštine kluba izabrali novo klupsko rukovodtvo koje će u narednom periodu pokušati da reši veliki broj problema i obezbedi opstanak FK Borac u elitnom rangu.

Večeras je u konferencijskoj sali Gradskog stadiona u Čačku održana dugo očekivana sednica Skupštine fudbalskog kluba Borac. Nakon jednočasovnog rada, pred velikim brojem gostiju i prijatelja kluba, Čačani su izabrali novo rukovodstvo.


FOTO: boracfk.com

U radu Skupštine je učestvovalo 15 od 27 članova najvišeg tela kluba. Članovi Skupštine su najpre usvojili ostavku dosadašnjeg predsednika Vladana Milića koji se zahvalio svima na saradnji u dosadašnjem radu. Pročitana je i pismena ostavka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Zorana Bašanovića koja je takođe jednoglasno usvojena. Usvojena je i ostavka dosadašnjeg člana Skupštine i sportskog direktora kluba Slobodana Ilića. Ilić se tom prilikom posebno zahvalio dugogodišnjem sponzoru Milenku Kostiću koji mu je sa nepunih trideset godina starosti poverio ovu odgovornu funkciju.


FOTO: boracfk.com

Skupštinu Borca će u narednom četvorogodišnjem mandatu predvoditi dve legende ovog kluba. Novi predsednik je Predrag Kulašević, dok će potpredsednik biti Rastko Dragićević.

Izabran je i novi Upravni odbor FK Borac na čijem će čelu biti dugogodišnji istaknuti fudbalski radnik Predrag Teofilović. Potpredsednik Upravnog odbora je Saša Turović, poznati čačanski biznismen koji živi i radi u Čikagu. Članovi Upravnog odbora su Predrag Kulašević, Ivan Savić, Predrag Katanić, Dejan Sertić, Dejan Đokić, Radiša Ljujić i Radomir Jelić.


FOTO: boracfk.com

Nadzorni odbor FK Borac čine Tomislav Savić, Dušan Dragićević i Radisav Đoković.

FOTO: boracfk.com