U četvrtak 6. jula revanš mečeve prvog kola kvalifikacija odigraće svi naši predstavnici u Ligi Evrope. Od 19:00 časova na teren će igrači Vojvodine i Mladosti dok će Crvena zvezda svoj meč igrati od 20:30 časova.

RUŽOMBEROK - VOJVODINA 06.07.2017. 19:00

U prvom meču u Novom Sadu Vojvodina je slavila rezultatom 2:1, tako da i pored primljenog gola kod kuće, Vojvodina svakako na osnovu prikazane igre ima šanse za prolaz u sledeću rundu.

Međutim, iza novosadskog kluba je turbulentna nedelja jer je u međuvremenu došlo do smene na čelu stručnog štaba tako da je Nenad Vanić zamenio Radoslava Bataka, tako da ostaje pitanje kako će se sve ovo odraziti na ekipu Vojvodine.

Vanić će imati svoj debi na klupi Vojvodine u ovom veoma bitnom susretu, a na konferenciji za medije pred ovaj susret izrazio je optimizam i veru u plasman u naredno kolo, istakavši da, ukoliko crveno-beli odigraju najbolje što mogu, pozitivan rezultat neće izostati.

Utakmicu Ružomberok - Vojvodina možete pratiti na prvom programu RT Vojvodina sa početkom u 19:00 časova.

INTER BAKU - MLADOST 06.07.2017. 19:00

U prvom meču odigranom u Lučanima ekipa Mladosti pretrpela je ubedljiv poraz od 3:0 i time svakako svele svoje šanse za prolaz dalje na minimum.

Ipak, ekipa Mladost iz Lučana put Azerbejdžana nije krenula sa belom zastavom, nadajući se da u revanš meču mogu da ostvare pozitivan rezultat i time pokažu da 0:3 iz Lučana jeste samo jedan loš dan.

Utakmicu Inter Baku - Mladost možete pratiti na na trećem programu TV Arena Sport sa početkom u 19:00 časova.

FLORIJANA - CRVENA ZVEZDA 06.07.2017. 20:30

Crvenobeli na Maltu odlaze sa velikom prednošću od 3:0 i svakako prolaz dalje ne bi smeo biti doveden u pitanje.

Uprkos visokoj rezultatskoj prednosti trener Crvene zvezde Vladan Milojević, na konferenciji za medije pred ovaj susret, poziva na oprez kao i da se utakmici mora pristupiti kao da je rezultat 0:0 i dodaje:
"Utakmica u Beogradu bila je samo prvo poluvreme. Očekujemo da ćemo i sutra ponovo igrati protiv tvrdog i disciplinoganog protivnika. Ne interesuje nas šta je bilo prošle nedelje. Došli smo ovde da igramo fudbal, imamo prednost iz prve utakmice ali spremamo se kao da smo u Beogradu igrali 0:0. Mi smo u fazi priprema i dalje, ali tokom priprema imamo i zvanične utakmice koje moramo da odradimo na najbolji način"

Utakmica Florijana - Crvena zvezda na programu je od 20:30 časova

Foto:crvenazvedafk.com