Nakon dvomesečne pauze ponovo nas čekaju velike borbe u okviru elitnog ranga i nova uzbuđenja. Tokom vikenda su na programu svi mečevi 1.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – Čukarički, Partizan – Mačva i Crvena zvezda – Radnički Niš.

VOJVODINA – ČUKARIČKI (petak 21.jul, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Meč koji otvara 1.kolo nove superligaške sezone 2017/18 igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje beogradski Čukarički. Biće to duel timova koji i u ovu sezonu ulaze sa ’’evropskim’’ ambicijama, a biće zanimljivo videti u kakvoj formi dočekuju start šampionata. Novosadski tim je prethodnu sezonu završio na 3.mestu, dok su ’’brđani’’ imali nešto slabiju sezonu koju su završili na razočaravajućem 9.mestu na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

PARTIZAN – MAČVA (subota 22.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 1.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde ekipa Partizana dočekuje šabačku Mačvu. Biće to duel aktuelnog šampiona i ekipe koja je novi superligaš i koja u ovu sezonu ulazi sa ambicijom da ne bude ’’lak plen’’ za naše najjače klubove. Crno-beli iza sebe imaju izuzetno uspešnu sezonu u čijem finišu su uspeli da stignu do ’’duple krune’’, dok su Šapčani trijumfalno završili sezonu u okviru Prve lige Srbije i ostavili sjajan utisak. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (nedelja 23.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 1.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje ekipu niškog Radničkog. Dueli ova dva tima decenijama unazad privlače veliku pažnju ljubitelja fudbala, pa nema sumnje da će tako biti i na ovosezonskoj premijeri. Crveno-beli su tokom gotovo čitave prethodne sezone bili lideri šampionata, ali su na kraju ostali bez trofeja, pa treba očekivati da u ovu uđu sa još više energije i motiva. Nišlije su takođe imale neuspešan finiš, jer nisu uspele da ostvare svoje ’’evropske’’ ambicije zauzevši 5.mesto na tabeli. Videćemo hoće li im to poći ’’za nogom’’ u novoj sezoni. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.