Tokom vikenda su na programu svi mečevi 3.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Napredak – Radnik, Vojvodina – OFK Bačka, Spartak ŽK – Partizan i Crvena zvezda – Čukarički.

NAPREDAK – RADNIK (petak 04.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 3.kola Super lige Srbije igra se u petak u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Oba tima nisu započela sezonu u skladu sa željama, pa će osvajanje bodova u ovom duelu biti od velike važnosti za nastavak šampionata. Kruševljani su u prvom kolu na svom stadionu podelili bodove sa ekipom Rada, a rezultat je bio 2:2(1:0). Prethodnog vikenda poraženi su na Banovom brdu u derbiju kola od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:0(0:0). Surduličani su u prvom kolu kao gosti podelili bodove sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 0:0. Prethodnog vikenda ubedljivo su na svom stadionu poraženi u duelu sa ekipom Vojvodine rezultatom 0:4(0:2). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

VOJVODINA – OFK BAČKA (subota 05.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 3)

Duel dva vojvođanska superligaša u okviru 3.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje ekipu OFK Bačka iz Bačke Palanke. Domaći tim će imati sjajnu priliku da pred svojim navijačima opravda ulogu favorita i zadrži maksimalan učinak na startu sezone. Novosađani su u premijernom kolu na svom stadionu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 1:0(0:0), a pobedu su ostvarili i na gostovanju u Surdulici gde su slavili ubedljivo rezultatom 0:4(0:2). Bačkopalančani su na startu sezone zabeležili dva poraza, prvi u Subotici u duelu sa ekipom Spartaka rezultatom 2:1(1:0), a drugi prethodnog vikenda na svom stadionu od ekipe Voždovca rezultatom 0:3(0:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

SPARTAK ŽK – PARTIZAN (nedelja 06.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 2)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 3.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Subotici gde domaći Spartak Ždrepčeva krv dočekuje aktuelnog šampiona, ekipu Partizana. Dueli ova dva tima uvek su otvoreni i zanimljivi, privlače i veliki broj gledalaca, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Subotičani su na startu sezone zabeležili dve pobede, prvu na svom stadionu u duelu sa ekipom OFK Bačka rezultatom 2:1(1:0), a drugu na gostovanju u Čačku rezultatom 0:4(0:2). Beograđani su oba susreta odigrali na svom stadionu i takođe imali stopostotan učinak, a savladane su ekipe Mačve rezultatom 6:1(4:0) i Javor Matisa rezultatom 2:1(1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI (nedelja 06.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 3.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Biće to duel dva izuzetno kvalitetna i ambiciozna tima, a zanimljivo će biti videti i kako će naporan meč sa Spartom u evropskim kvalifikacijama uticati na igru crveno-belih. Ekipa Crvene zvezde je na startu sezone imala maksimalan učinak savladavši prvo na svom terenu niški Radnički rezultatom 3:0(1:0), a zatim i ekipu Rada na Banjici rezultatom 0:2(0:1).’’Brđani’’ su u prvom kolu poraženi od ekipe Vojvodine na gostovanju u Novom Sadu rezultatom 1:0(0:0), da bi potom na svom terenu zabeležili pobedu u duelu sa ekipom Napretka rezultatom 2:0(0:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.