U sredu i četvrtak na programu su svi mečevi 4.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, i to: Partizan – Voždovac i Radnik - Crvena zvezda.

PARTIZAN – VOŽDOVAC (sreda 09.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 4.kola Super lige Srbije igra se u sredu u Humskoj gde aktuelni šampion Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Biće to duel timova koji su sjajno započeli sezonu, a kao i uvek treba očekivati otvorenu i borbenu utakmicu.Crno-beli su prva dva prvenstvena susreta odigrali na svom stadionu, a savladane su ekipe Mačve rezultatom 6:1(4:0) i Javor Matisa rezultatom 2:1(1:0). U prethodnom kolu slavili su na teškom gostovanju u Subotici rezultatom 0:1(0:1). Voždovčani su sezonu otvorili na svom stadionu remijem u duelu sa ekipom Radnika, a rezultat je bio 0:0. Usledile su potom dve pobede, prva u Bačkoj Palanci u duelu sa ekipom OFK Bačka rezultatom 0:3(0:0), a zatim i na ’’krovu’’ protiv ekipe Borca rezultatom 2:1(0:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.

RADNIK – CRVENA ZVEZDA (četvrtak 10.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 4.kola Super lige Srbije igra se u četvrtak u Surdulici gde domaći Radnik dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Sjajan fudbalski ambijent je siguran, a ostaje da vidimo da li će domaći tim konačno uspeti da ’’otkine’’ neki bod crveno-belima. Surduličani su u prvom kolu kao gosti podelili bodove sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 0:0. Potom su u drugom kolu na svom stadionu ubedljivo poraženi u duelu sa ekipom Vojvodine rezultatom 0:4(0:2). Ipak, u trećem kolu pružili su odličnu partiju u Kruševcu u duelu sa ekipom Napretka i stigli do prve pobede rezultatom 1:2(1:1). Ekipa Crvene zvezde je u prva tri kola zabeležila maksimalan učinak, bez primljenog gola. Prvo su na svom terenu savladali niški Radnički rezultatom 3:0(1:0), zatim i ekipu Rada na Banjici rezultatom 0:2(0:1), da bi u prethodnom kolu savladali i ekipu Čukaričkog na svom stadionu rezultatom 3:0(1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.