Najbolji igrač 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Miloš Filipović, strelac oba pogotka u pobedi ekipe Kolubare nad ekipom Metalca u Lazarevcu.

Odigrano je prvo kolo doigravanja koje je donelo prilično ’’tvrd’’ i neefikasan 167. večiti derbi i veliki broj izuzetno zanimljivih utakmica u borbi za Evropu i opstanak u elitnom rangu. Još jednu važnu pobedu ostvarila je ekipa Kolubare koja je na svom stadionu uspela da savlada ekipu Metalca, a rezultat je bio 2:0. Najzaslužniji za takav epilog je iskusni prvotimac ’’rudara’’ Miloš Filipović koji je sa dva izuzetno lepa pogotka doneo veliku radost lazarevačkoj publici i ostavio svoj tim u vrhu mini tabele plej-auta. Zbog toga ovoga puta nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Kolubara

Miloš Filipović (31) je rođen u Kosovskoj Mitrovici, igra na poziciji veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za OFK Beograd, Mladost Apatin, Timok, Voždovac, BSK Borča, Drinu iz Zvornika, Zrinjski iz Mostara i grčku AE Larisu. U Lazarevac je stigao u julu prošle godine i tokom aktuelne sezone zabeležio 22 superligaška nastupa, uz 4 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: