Novosadska Vojvodina u okviru 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Goran Šaula ističe da će zbog teškog rasporeda, kartona i povreda biti nekih promena u timu, ali da je pobeda u svakom slučaju jedina opcija:

’’U naredne dve nedelje očekuju nas tri neugodne utakmice, tako da hteli to ili ne, moraćemo da rotiramo igrače. Kao što znate Veljko Simić je dobio crveni karton, a potom su se povredili i Nemanja Nikolić i Filip Malbašić, tako da, uz ranije povređenog Uroša Nikolića, na njih nećemo moći da računamo. Dobra vest je da se Igor Jeličić oporavio, imamo još jedan trening i nadamo se da će svi koji su dostupni ostati zdravi. Nas očekuje teško gostovanje, na neugodnom terenu, koji je malo uži od ostalih i tamo je uvek specifično igrati. Vojvodina nema drugog izbora osim da odigra dobru utakmicu i da se vrati iz Surdulice sa tri boda. Dobro igramo, stvaramo šanse, imamo manjih problema sa realizacijom, ali to ćemo vremenom popraviti. Samo da ovako nastavimo i rezultati će doći.’’

Meč 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine igra se u četvrtak 25. avgusta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina