U subotu i nedelju na programu je šest od osam mečeva 6.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos samo jednog susreta, duela Spartak ŽK – Voždovac.

SPARTAK ŽK – VOŽDOVAC (subota 19.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Jedan od najzanimljivijih mečava 6.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Subotici gde domaći Spartak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Oba tima su sjajno započela aktuelnu sezonu, pa treba očekivati veliku borbu i kvalitetnu utakmicu. Fudbaleri Spartaka su u prvih pet kola ostvarili tri pobede u duelima sa OFK Bačka na svom stadionu (2:1), Borcem u Lučanima (0:4) i Mačvom u Subotici (3:2), uz remi sa Javor Matisom u Ivanjici (1:1) i poraz od Partizana na svom stadionu (0:1). Voždovčani su nakon startnog remija sa ekipom Radnika na svom stadionu (0:0) vezali četiri uzastopne pobede u duelima sa ekipom OFK Bačka u Bačkoj Palanci (0:3), Borcem na svom stadionu (2:1), Partizanom u Humskoj (1:3) i Javor Matisom na svom stadionu (1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

NAPOMENA: Dva prvobitno planirana prenosa mečeva Partizan – Napredak i Borac – Crvena zvezda otkazana su zbog odlaganja oba ova susreta.