Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 29. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Novi šef stručnog štaba Slavko Matić ističe da je vremena za rad malo, a raspored gust, ali veruje u nalaženje najbolje formule koja može da pokrene ekipu:

’’Cenim jako kolegu Igora Duljaja, koji je mnogo stvari dobrih uradio za Partizan. Imaju oni i problema, ali nećemo o protivnicima, jer nemamo vremena. Moram da pronađem najbolju formulu za kratko vreme. Dovoljno je da se neke stvari promene, da se nešto ubaci. Na nama je da radimo, zato sam i došao. Nećemo se fokusirati samo na tabelu. Ne zavisi više ništa samo od nas. Novi Pazar ima odlične igrače. Pričao sam sa Ademom Ljajićem, Sejdubom Sumom, Markom Šćepovićem i ostalima. Sa strancima sam imao odvojen sastanak. Brzo se sve dešava. U osam dana imaćemo tri utakmice. Tu je Napredak, koji je pobedio ekipu Javora. Imamo i utakmicu protiv Radničkog 1923 u četvrtfinalu Kupa Srbije. Veliki izazov i ja sam ga sa zadovoljstvom prihvatio. Za Pazar me vežu lepe uspomene.’’

Meč 29. kola između Partizana i Novog Pazara igra se u nedelju 07. aprila 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar