Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom IMT-a.

Šef stručnog štaba Slavko Matić očekuje od svojih igrača da tokom devedeset minuta na terenu pokažu da su bolji tim, u šta on ne sumnja:

’’Osim Azemovića, ostali su tu. Čisti smo po pitanju kartona. Novi Pazar nikad ne razmišlja da bude među najslabijima, nego među najboljima. To je ono što je fer i pošteno, mišljenje na koje se ima pravo. Mora, ipak, da se nešto i radi, a ne samo da se priča. Neophodno je da se radi i da se veruje u to što se radi. Što se utakmice protiv IMT-a tiče, znamo protiv koga igramo. Bolji smo od njih sigurno, samo je potrebno da to pokažemo tokom devedeset minuta na terenu. Uvek je lakše posle vezanih pobeda, ali ja nikakav pritisak ne osećam. Uvek uradim sve što je do mene i prepustim stvari Bogu da rešava. On odlučuje kad ćeš i šta da pogodiš. Pritisak ne postoji, to je samo način razmišljanja. Pogledao sam IMT i prezentovao analizu mojim igračima. Znaju da promene sistem i formaciju. Verujem da ćemo anulirati dobre osobine rivala, a videli smo gde su najjači. Naravno, probaćemo da iskoristimo njihove slabosti. Gledamo da ih nateramo da se oni i ostali protivnici adaptiraju na nas, ali uvek imamo u vidu nama interesantne specifičnosti u igri suparnika. Odradili smo trening na veštačkoj travi da bi se momci koliko-toliko prilagodili. Naravno da opet nećemo da koristimo nikakve alibije za bilo šta.’’

Meč 34. kola između IMT-a i Novog Pazara igra se u utorak 07. maja 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar