Kruševački Napredak u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba Ivan Stefanović ističe da su crno-beli u poslednjih nekoliko kola ugrozili drugu poziciju, zbog čega očekuje da budu izuzetno motivisani:

’’Nastavljamo sa afirmacijom mladih igrača, a istovremeno želimo da pružimo adekvatnu šansu igračima koji su u preliminarnoj fazi prvenstva imali manju minutažu. U formiranju smo novog tima i uz adekvatna pojačanja na leto želimo spremni da dočekamo novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da daju podršku, kako starijim igračima poput kapitena Bastajića, tako i mlađim. Sigurno će sutra još neko debitovati, bez obzira što nas čeka teška utakmica. Partizan je spletom okolnosti ugrozio drugo mesto i sigurno dolazi silno motivisan. Mi nemamo opterećenje rezultatom, samo želju da se predstavimo u što boljem svetlu. Partizan igra dobro, o njihovom kvalitetu je izlišno i trošiti reči, ali je u rezultatskoj krizi i imamo pravo da se nadamo. Igrom slučaja ja sam tri puta vodio ekipu protiv Partizana i nijednom nisam izgubio. To priželjkujem i sada, ali videćemo šta će biti, s obzirom da izlazimo sa značajno podmlađenim timom, sa tek trojicom ili četvoricom onih koji su obezbedili plasman u plej-of, ali nadam se da će mlade snage nagovestiti da treba ozbiljno da računamo na njih.’’

Meč 34. kola između Napretka i Partizana igra se u sredu 08. maja 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak