Beogradska Crvena zvezda u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević očekuje od svojih igrača da pokažu maksimalnu ozbiljnost i ističe da će o derbiju razmišljati tek nakon duela sa Ivanjičanima:

’’Dobra forma Javora je razlog za oprez, ali oni su svakako protivnik koji nama tradicionalno ne prija. Sada su u trendu dobre forme, čvrsti, organizovani, igraju dobru odbranu, tranziciju ka napred i vole kada su domaćini, tako da nam je potrebna maksimalna ozbiljnost da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Svakako najveća opasnost preti od ubojitog trojca - Gigić, Kembel, Tanko, dosta toga se bazira na njima, ali i ostatak tima dobro odrađuje svoj deo posla i reč je o ekipi koju nije lako slomiti. Ne bih o terenu, jer se to odmah uzme kao opravdanje, ali svakako kalkulišemo oko toga da je teren manji, da može biti mekši i nepogodniji za igru koju gajimo, međutim, nije to pitanje za mene, već za zajednicu koja licencira i kojoj je u interesu da svi tereni budu dobri, te da se igra najbolji mogući fudbal u Srbiji. Trenutno samo razmišljam o Javoru, dobroj igri i pobedi. Kad završimo tu utakmicu, okrećemo se večitom derbiju. Znamo šta je derbi, da cela Srbija prati tu utakmicu i da ona čini navijače ponosnima. Treba da ostanemo mirni, da mislimo o Javoru, da na to gledamo takmičarski i da je naša obaveza da pobeđujemo.’’

Meč 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se u subotu 25. februara 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda