Nakon serije loših rezultata ekipe Napretka ostvaku na mesto šefa stručnog štaba podneo je Nenad Sakić. Još uvek nije poznat njegov naslednik na klupi ’’čarapana’’.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Napredak, trener Nenad Sakić, podneo je ostavku i napustio klupu nakon subotnjeg poraza od ekipe Vojvodine u Novom Sadu. Bio je to treći uzastopni poraz ’’čarapana’’ koji ove sezone igraju sa dosta oscilacija, a već u sredu ih čeka izuzetno težak duel sa ekipom Partizana u Humskoj.

Nenad Sakić se tom prilikom zahvalio upravi kluba i istakao da u ovom trenutku ekipu može da razmrda samo ’’šok terapija’’ i da je Kruševljanima mesto u Evropi:

’’Zahvaljujem se Marku Miškoviću na saradnji i šansi koju sam imao. Želeo sam da Napredak svakog dana napreduje i davao sam svoj maksimum svakog dana. Jednostavno nije bilo dovoljno, nismo imali sreće. Stvari su jednostavno išle putem koji nismo predvideli i smatram da je zbog kluba najbolja  ’’šok  terapija’’ koja bi trebalo da pokrene ekipu. Svim ljudima u klubu i igračima se zahvaljujem na saradnji. Igračima još jednom poručujem da moraju da imaju cilj i da njihov put treba da vodi ka tom cilju, a želim da se Napredak što pre probudi i izađe iz rezultatske krize. Napretku je mesto u vrhu tabele i Napredak zaslužuje Evropu.’’

FOTO: fknapredak.rs