Danas su na programu dva zaostala meča 6.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos oba susreta, Borac – Crvena zvezda i Partizan – Napredak.

BORAC – CRVENA ZVEZDA (sreda 20.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

U Čačku se danas u zaostalom meču 6.kola Super lige Srbije sastaju domaći Borac i gosti iz Beograda, ekipa Crvene zvezde. Dok su Čačani u društvu Javor Matisa čvrsto prikovani za dno tabele gosti u ovaj meč ulaze kao lideri šampionata i apsolutni favoriti. Ekipa Borca je na startu sezone vezala šest poraza, dva na svom terenu od Spartaka (0:4) i Vojvodine (0:2), a četiri na gostovanjima u duelima sa ekipama Javor Matisa (1:0), Voždovca (2:1), Napretka (3:1) i Mladosti (4:1). Negativnu seriju prekinuli su nerešenim rezultatom na svom stadionu u duelu sa ekipom Zemuna (0:0) i tako stigli do prvog ovosezonskog boda. Usledio je zatim poraz u Nišu od ekipe Radničkog (1:0), a onda u prethodnom kolu i prva ovosezonska pobeda u duelu sa ekipom Rada (3:1) na svom stadionu. Ekipa Crvene zvezde je do sada odigrala osam susreta i zabeležila sedam pobeda i jedan remi. Prvo su na svom terenu savladali niški Radnički (3:0), zatim i ekipe Rada na Banjici (0:2), Čukaričkog na svom stadionu (3:0), Ranika u Surdulici (0:5) i OFK Bačka na svom stadionu (3:1). Seriju je prekinuo remi na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u ’’večitom derbiju’’ sa ekipom Partizana (0:0), da bi potom crveno-beli u Ivanjici uspeli da savladaju domaći Javor Matis (0:2) i na Dušanovcu ekipu Voždovca (0:2). Treba reći da je pored duela sa Borcem odložen bio i njihov susret sa ekipom subotičkog Spartaka. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa počekomu 17:00 časova.

PARTIZAN – NAPREDAK (sreda 20.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Danas se u Humskoj u zaostalom meču 6.kola Super lige Srbije sastaju domaći Partizan i gosti iz Kruševca, ekipa Napretka. Crno-beli u ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti, pre svega zbog trenutne forme ’’čarapana’’ i odlaska Nenada Sakića, ali to treba pokazati i na terenu. Ekipa Partizana je do sada odigrala osam mečeva i ostvarila šest trijumfa, uz jedan poraz i jedan remi. Crno-beli su u prva tri ovosezonska duela ostvarili tri pobede, prvo na svom stadionu u duelima sa ekipom Mačve (6:1) i Javor Matisa (2:1), a onda i na gostovanju u Subotici nad ekipom Spartaka (0:1). Usledio je potom i jedini poraz u duelu sa gradskim rivalom Voždovcem (1:3) u Humskoj, a onda i trijumf u Novom Sadu nad ekipom Vojvodine (0:1), remi na stadionu Rajko Mitić u ’’večitom derbiju’’ sa ekipom Crvene zvezde (0:0) i pobeda nad ekipom Mladosti u Humskoj (3:0). Prethodni susret odigali su minulog vikenda kada su na svom terenu savladali ekipu Radničkog (3:1), a treba reći da je pored duela sa Napretkom odložen bio i njihov susret sa ekipom Zemuna. Kruševljani su u prvom kolu odigrali nerešeno na na svom stadionu sa ekipom Rada (2:2), da bi potom usledili porazi na gostovanju ekipi Čukaričkog (2:0) i na svom stadionu u duelu sa Radnikom (1:2). Nakon toga vezali su tri pobede, prvo na gostovanju ekipi OFK Bačka (1:4), a zatim i u Kruševcu u duelima sa ekipama Borca (3:1) i Javor Matisa (2:1). U prethodna tri kola pretrpeli su tri poraza, u Subotici od ekipe Spartaka (2:1), na svom terenu od ekipe Voždovca (1:2) i od ekipe Vojvodine u Novom Sadu (3:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa počekomu 19:00 časova.