Ovog vikenda na programu su svi mečevi 24.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Voždovac – Napredak, Mačva – Vojvodina, Spartak ŽK – Crvena zvezda i Partizan – Zemun.

VOŽDOVAC – NAPREDAK (petak 23.februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 24.kola Super lige Srbije igra se u petak u Beogradu gde domaći Voždovac dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Biće to duel dva ujednačena i kvalitetna tima, sa evropskim ambicijama, pa treba očekivati veliku borbu i sjajan meč. Beograđani trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli sa 36 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu poraženi su na gostovanju u Novom Sadu od ekipe Vojvodine rezultatom 2:0. Kruševljani trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli sa 37 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu savladali su na svom stadionu ekipu subotičkog Spartaka rezultatom 4:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

MAČVA – VOJVODINA (subota 24.februar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 24.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Nema sumnje da će Šapčani sa mnogo motiva ući u susret sa renomiranim protivnikom, a ne treba zanemariti ni uvek sjajnu podršku domaće publike. Ekipa Mačve se trenutno nalazi na 12.mestu na tabeli sa 24 osvojena boda, a u prethodnom kolu pretrpeli su poraz na Banovom brdu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:0. Novosađani  trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli sa 36 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu savladali su na svom stadionu ekipu Voždovca rezultatom 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

SPARTAK ŽK – CRVENA ZVEZDA (nedelja 25.februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 24.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Subotici gde domaći Spartak Ždrepčeva krv dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Tradicija je apsolutno na strani lidera šampionata, ali su mečevi u Subotici uvek bili kvalitetni i borbeni, često i neizvesni do samog kraja, a poslednji je završen podelom bodova. Subotičani trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli sa 40 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu poraženi su kao gosti u duelu sa ekipom Voždovca rezultatom 4:3. Crveno-beli trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli sa 60 bodova, a u prethodnom kolu ubedljivo su na svom stadionu porazili ekipu Javor Matisa rezultatom 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

PARTIZAN – ZEMUN (nedelja 25.februar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 24.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Crno-beli ne b trebali da imaju velikih problema sa Zemuncima, ali treba reći da su gosti u prvom prolećnom kolu pokazali sjajnu formu i nagovestili da mogu dobro namučiti aktuelnog šampiona. Ekipa Miroslava Đukića trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 51 osvojenim bodom, a u prethodnom kolu crno-beli su nakon preokreta slavili u Lučanima u duelu sa ekipom Mladosti rezultatom 1:2. Zemunci trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli sa 24 osvojena boda, a u prethodnom kolu ubedljivo su na svom stadionu savladali ekipu čačanskog Borca rezultatom 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.