Fudbalski klub Rad juče je predstavio novog šefa stručnog štaba. Ekipu ’’građevinara’’ u nastavku sezone će predvoditi iskusni trener Zoran Milinković.

Juče je u prostorijama superligaša sa Banjice održana promocija novog šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića. Prisutnim predstavnicima medija prvi se obratio sportski direktor ’’građevinara’’ Zoran Čampara koji se zahvalio dosadašnjem šefu struke Slađanu Nikoliću na dosadašnjem radu, a potom izneo očekivanje da će promena na klupi pozitivno uticati na ekipu i doneti željene rezultate. Istakao je da novi trener bez sumnje ima i znanje i iskustvo da napravi pozitivan pomak i poželeo mu sreću i uspeh u radu.

Novi strateg ’’građevinara’’ istakao je u svom obraćanju da ima veliki respekt prema klubu u koji je došao, kao i da njegova misija nije laka zbog situacije u kojoj se klub nalazi. Takođe, istakao je da je to za njega izazov i da veruje da nije kasno da ekipa ostvari zacrtane ciljeve, kao i da će dati svoj maksimum da svi zajedno stignu do toga. Zahvalio se potom i ljudima iz uprave na ukazanom poverenju.


FOTO: fkrad.rs

Zoran Milinković (49) je rođen u Beogradu, a tokom trenerske karijere predvodio je Obilić, BSK iz Borče, Kolubaru, Srem, Spartak iz Subotice, Vojvodinu, OFK Beograd, grčki Aris, Voždovac, Partizan, kiparski Anorthosis i banjalučki Borac. Sa ekipom Partizana stigao je do šampionske titule u sezoni 2014/15. On će na klupi Rada debitovati u subotu 3.marta u susretu 25.kola, kada ekipa Rada dočekuje čačanski Borac.

Pogledajte video izveštaj FK Rad sa ovog događaja: