U petak i nedelju na programu su svi mečevi 28.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Voždovac – Radnički Niš, Partizan – Radnik i Mačva – Crvena zvezda.

VOŽDOVAC – RADNIČKI NIŠ (petak 16.mart, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 28.kola Super lige Srbije igra se na Dušanovcu gde domaći Voždovac dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel dva kvalitetna tima koji imaju evropske ambicije, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Ekipa Voždovca trenutno zauzima 7.mesto na tabeli sa 40 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu ’’zmajevi’’ su kao gosti poraženi od ekipe Zemuna rezultatom 3:0. Ekipa Radničkog trenutno zauzima 3.mesto na tabeli sa 49 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu Nišlije su na svom stadionu poražene od ekipe Spartaka rezultatom 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

PARTIZAN – RADNIK (nedelja 18.mart, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč nedeljnog programa u okviru 28.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Crno-beli su bez sumnje favoriti, ali treba očekivati da gosti sa puno motiva uđu u ovaj susret i pokušaju da naprave veliko iznenađenje. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 58 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu crno-beli su kao gosti savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 0:2. Ekipa Radnika trenutno zauzima 10.mesto na tabeli sa 33 osvojena boda, a u prethodnom kolu Surduličani su na svom stadionu savladali ekipu Borca rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

MAČVA – CRVENA ZVEZDA (nedelja 18.mart, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 28.kola Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to drugi duel ova dva tima u samo nekoliko dana, a nema sumnje da će nakon trijumfa u Kupu Srbije borbeni Šapčani u ovaj meč ući sa još više samopouzdanja. Ekipa Mačve trenutno zauzima 13.mesto na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu Šapčani su kao gosti poraženi od ekipe OFK Bačka rezultatom 2:1. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 70 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu podelili bodove sa ekipom Napretka nakon rezultata 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.