Nakon dvonedeljne ’’reprezentativne’’ pauze ovog vikenda na programu su svi mečevi 29.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Rad – Voždovac, OFK Bačka – Partizan i Mladost – Crvena zvezda.

RAD – VOŽDOVAC (petak 30.mart, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 29.kola Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Rad na Banjici dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Dva tima u aktuelnoj sezoni imaju različite ambicije, ali su im bodovi jednako važni za ostvarenje ciljeva koji su zacrtani, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Ekipa Rada trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 21 osvojen bod. U prethodnom kolu ’’građevinari’’ su u Subotici pretrpeli poraz od ekipe Spartak Ždrepčeva krv rezultatom 2:0. Ekipa Voždovca trenutno zauzima 6.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 43 osvojena boda. U prethodnom kolu ’’zmajevi’’ su na svom stadionu savladali ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

OFK BAČKA – PARTIZAN (subota 31.mart, 15:30 časova, TV Arena sport 4)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 29.kola Super lige Srbije igra se u Bačkoj Palanci gde domaća ekipa OFK Bačka dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Domaćini su na svom terenu poslednji poraz doživeli pre gotovo pet meseci, dok aktuelni šampion želi maksimalan učinak u poslednja dva kola regularnog dela sezone, pa treba očekivati veliku borbu i pun stadion. Ekipa OFK Bačka trenutno zauzima 12.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 30 osvojenih bodova. U prethodnom kolu Bačkopalančani su u Čačku pretrpeli poraz od ekipe Borca rezultatom 2:1. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 61 osvojen bod. U prethodnom kolu crno-beli su na svom stadionu savladali ekipu Radnika rezultatom 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na četvrtom programu TV Arena sport sa početkom u 15:30 časova.

MLADOST – CRVENA ZVEZDA (nedelja 01.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Zanimljivo će biti i u Lučanima gde se u okviru 29.kola Super lige Srbije sastaju domaća Mladost i gosti iz Beograda, ekipa Crvene zvezde. Domaćini dvadeset godina nisu slavili u duelima sa crveno-belima, pa nema sumnje da su gosti apsolutni favoriti, ali treba očekivati snažan otpor Lučanaca i pokušaj da poprave neslavnu statistiku. Ekipa Mladosti trenutno zauzima 9.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 35 osvojenih bodova. U prethodnom kolu Lučanci su u Kruševcu podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 0:0. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 73 osvojena boda. U prethodnom kolu crveno-beli su u Šapcu savladali ekipu Mačve rezultatom 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.