Ekipa Spartak Ždrepčeva krv iznenada je ostala bez šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića, a uprava ’’golubova’’ odlučila je da puno poverenje ukaže njegovom dosadašnjem pomoćniku.

Prvi pomoćnik dojučerašnjeg šefa stručnog štaba subotičkog Spartaka, Aleksandra Veselinovića, koji je iznenada napustio klupu ovog superlgaša, predvodiće ovu ekipu do kraja aktuelne sezone. Reč je o Vladimiru Gaćinoviću, treneru koji je imao važnu ulogu u stvaranju tima koji je na kraju preliminarne faze aktuelne sezone zauzeo 5.mesto na superligaškoj tabeli. Odluku uprave ’’golubova’’ potvrdio je i zvanični klupski sajt, a prvi naredni duel Subotičani igraju već ovog vikenda kada u okviru plej-of faze na svom stadionu dočekuju beogradski Voždovac.

Vladimir Gaćinović (52) je rođen u Trebinju, gde je i započeo trenersku karijeru kao trener Leotara. Predvodio je potom i ekipu Zvijezde iz Gradačca, da bi u periodu 2013-2016 bio asistent čak sedmorice trenera litvanskog kluba Suduva, između ostalog i Aleksandra Veselinovića sa kojim je do juče sarađivao prvo u novosadskoj Vojvodini, a onda i u ekipi Spartaka.