Večeras je na stadionu ’’Rajko Mitić’’ odigran i poslednji meč poslednjeg 37.kola Super lige Srbije za sezonu 2017/18 između Crvene zvezde i Voždovca, a uoči početka utakmice upriličena je ceremonija dodele pehara i šampionsko slavlje crveno-belih.

Pred odlično popunjenim tribinama stadiona ’’Rajko Mitić’’ večeras je odgran i poslednji meč u sezoni 2017/18 u okviru Super lige Srbije. Ekipa Crvene zvezde je dočekala gradskog rivala, ekipu Voždovca, a meč je završen ubedljivom pobedom crveno-belih rezultatom 5:1(2:0). Strelci na ovoj utakmici su bili El Fardou Ben, Nemanja Radonjić, Dejan Joveljić, Mičel Donald i Uroš Račić za domaći tim, kao i Andrija Luković za gostujući tim.





Uoči početka utakmice upriličena je svečana ceremonija dodele šampionskih medalja i pehara, a publika je imala priliku da pozdravi sve prvotimce Crvene zvezde i stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem iza kojih je jedna od najuspešnijih sezona u novijoj istoriji našeg najtrofejnijeg kluba. Crveno-beli su dosta ubedljivo osvojili šampionsku titulu, uz samo jedan poraz, a posle mnogo godina navijači su imali priliku da gledaju evropske mečeve i tokom prolećne polusezone.





Klupska legenda, Dušan Savić, uručio je medelje igračima i stručnom štabu Crvene zvezde, a zatim je zasluženo priznanje dobio i najbolji strelac Super lige Srbije, napadač Aleksandar Pešić. Pehar Super lige Srbije koji ostaje u trajnom vlasništvu crveno-belih dodelio je potom direktor lige, gospodin Vladimir Bulatović, dok je veliki prelazni pehar kapitenu Nenadu Milijašu uručio član Izvršnog odbora FSS, gospodin Dragiša Binić.





Usledilo je potom i veliko slavlje i fotografisanje ove šampionske generacije. Ono što je izvesno, od navijača su se oprostila dvojica internacionalaca, Mičel Donald i Damjan Le Talek, koji su dali veliki doprinos osvajanju titule i zasluženo dobili ovacije publike. Takođe, ovacije je dobio i Dušan Anđelković, osvajač četiri titule sa crveno-belima, koji je završio igračku karijeru.


FOTO: crvenazvezdafk.com

FOTO: crvenazvezdafk.com