Takmičenje u Kupu Srbije za sezonu 2017/18 ušlo je u samu završnicu, ostalo je da se odigra još jedan meč. Za trofej će se večeras boriti dva superligaška tima, Partizan i Mladost.

Duga i naporna sezona 2017/18 ušla je u samu završnicu, a dva superligaška tima večeras će se boriti za drugi trofej, trofej pobednika Kupa Srbije. Ekipe Partizana i Mladosti obezbedile su plasman u veliko finale koje će se odigrati u Surdulici. Beograđani će pokušati da odbrane trofej osvojen na kraju prethodne sezone, dok će Lučanci pokušati da stignu do prvog trofeja u svojoj istoriji.

Crno-beli su u prethodnoj rundi takmičenja nakon mnogo uzbuđenja uspeli da eliminišu ekipu Čukaričkog. Dvomeč je završen ukupnim rezultatom 4:4 (2:4, 2:0), a ekipa iz Humske se plasirala u finale zbog više postignutih pogodaka u gostima. Lučanci su u prethodnoj rundi eliminisali ekipu šabačke Mačve, a dvomeč je završen ukupnim rezultatom 5:1 (1:1, 4:0).

Finalni meč Kupa Srbije između Partizana i Mladosti igra se večeras, u sredu 23.maja 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.