Niški Radnički u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba Dejan Joksimović pohvalno je govorio i o kvalitetima i igri rivala istakavši da forsiraju moderan fudbal sa dozom agresije:

’’Njihov kvalitet igre nije bio sporan ni u situacijama kada nisu ostvarivali rezultate. Radi se o jednoj mladoj ekipi koja igra dosta intenzivno, dobri su u pritisku na svakom delu terena, igraju sa određenom dozom agresije. Takođe, dobri su i po osvajanju lopte u ofanzivnim tranzicijama, jer u toj gore ofanzivnoj liniji  imaju pre svega igrače sa dobrim brzinskim sposobnostima i mogu iz niske, srednje i visoke zone, da se brzo transformišu u fazu napada i da naprave problem protivničkoj ekipi. Oni već dugo, bez obzira na promene trenera, forsiraju moderan fudbal. Imaju specifičan model igre u tim pozicionim napadima i to su sve neke stvari koje mi znamo i za koje smo se spremali kroz trenažni proces. Probaćemo na krilima pozitivnih rezultat, koje smo ostvarili u prethodnom periodu, i sa pobedom koju smo upisali protiv njih, da izađemo sa velikom dozom samopouzdanja i odigramo možda jednu od ključnih utakmica za ostvarenje našeg cilja, a to je opstanak.’’

Meč 33. kola između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u sredu 01. maja 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš