Kruševački Napredak u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba Ivan Stefanović najavio je da će ponovo šansu pružiti mladim igračima, kao i onima koji su imali manju minutažu:

’’Imao sam sa igračima analizu utakmice sa kragujevačkim Radničkim i rekao sam im da je što pre zaborave. Rekao sam već da je poraz previsok, gosti su nam iz četiri udarca u prvom poluvremenu dali tri gola. Okrećemo se novoj utakmici, čeka nas Čukarički. Ekipa koja unazad sedam-osam godina igra u Evropi, uvek dobro selektirana. Jaki su kao kolektiv, sa odličnim pojedincima poput Ivanovića, Adžića, našeg Kruševljanina Miladinovića. Jure četvrto mesto sa Kragujevčanima i Vojvodinom i sigurno će na teren izaći silno motivisani. Što se nas tiče, opet ćemo kombinovati, što je plan od početka plej-ofa. Imaće šansu igrači iz podmlatka, ali i svi koji su u dosadašnjem delu prvenstva malo igrali. Potrudićemo se da ne uđemo u ritam domaćina i pokušati da izborimo pozitivan rezultat. Igrači su spremni, željni dokazivanja. Na njima je da pruže maksimum, a oni što su imali manju minutažu da dokažu da su bili nepravedno zapostavljeni.’’

Meč 33. kola između Čukaričkog i Napretka igra se u četvrtak 02. maja 2024. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Napredak