Surdulički Radnik u okviru 8.kola Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde. Sastav domaćina za njih je nepoznanica, ali se ipak nadaju da mogu da iznenade lidera šampionata.

Gosti su dvonedeljnu reprezentativnu pauzu iskoristili za dodatne pripreme za nastavak šampionata, kao i za upoznavanje novog stručnog štaba sa ekipom i mogućnostima pojedninih  igrača. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovu utakmicu govorio i novi šef stručnog štaba Radnika, iskusni Milan Milanović, koji je istakao da ne može da predvidi u kom sastavu će domaći tim izaći na teren:

’’Ne znamo šta da očekujemo i ne znamo u kom će sastavu domaćin igrati, te da se tako i pripremamo. Pred Crvenom zvezdom je naredne nedelje vrlo bitna utakmica Lige šampiona za koju će joj trebati najbolji igrači, pa mislim da će ovu utakmicu igrati fudbaleri koji imaju manju minutažu do sada. Što se tiče naše ekipe, imali smo ozbiljan rad i jednu kontrolnu utakmicu u ovih petnaestak dana. Momci su željni igre, imaćemo jaču konkurenciju za prvu postavku, imamo i povređenih igrača. Ali pokušaćemo da odradimo pametno i odigramo dobro, da se prikažemo u najboljem svetlu i pokušamo da dođemo do nekih bodova.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se danas, u subotu 15.septembra 2018.godine, sa početkom u 20:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fk-radnik.com