Kruševački Napredak u okviru 8.kola Super lige Srbije gostuje u Kuli gde će odmeriti snage sa subotičkim Spartakom. Cilj ’’čarapana’’ je osvajanje sva tri boda i prekid serije od pet mečeva bez pobede.

Ekipa Napretka se ne nalazi u očekivanoj formi, pa je stručni štab dvonedeljnu pauzu iskoristio za pripremu igrača za nastavak takmičenja i pokušaj izlaska iz rezultatske krize. Šef stručnog štaba, iskusni Milorad Kosanović, istakao je u izjabi za medije datoj pred ovaj susret da njegov tim nije lošiji od subotičkog i da se nada pobedi:

’’Pauzu smo dobro iskoristili za pripremu za nastavak prvenstva. Čeka nas tim koji je igrao Ligu Evrope i to dosta uspešno i dobro. Spartak je ušao u neku fazu zamora, ali su i oni iskoristili pauzu za osveženje na Zlatiboru i pripremu za nastavak, tako da sam mišljenja da će ući spremni u nastavak prvenstva. Spartak nije tim koji je bolji od nas, ali nije ni slabiji. Imamo pravo da se nadamo da ćemo odigrati dobru utakmicu, i uz svo poštovanje protivnika, da ćemo dobiti utakmicu. Prvenstvo nastavljamo sa željom da igramo najbolje što možemo i da probamo da od ove utakmice, pa do sledeće pauze u oktobru, osvojimo što više bodova. Ja se nadam da ćemo to moći.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se danas, u nedelju 16.septembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs