Fudbaleri Čukaričkog će u okviru 8.kola Super lige Srbije biti gosti gradskog rivala, ekipe Voždovca. Kao i ostali superligaški timovi i ’’brđani’’ se pribojavaju terena sa veštačkom travom.

Gosti su tokom dvonedeljne pauze radili na oporavku igrača i pripremi za nastavak šampionata, doduše u ’’okrnjenom’’ sastavu zbog izostanka nekolicine reprezentativaca. Šef stručnog štaba Simo Krunić istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da su se gotovo svi igrači oporavili, kao i da će bez obzira na uslove za igru njegov tim ići na pobedu:

’’Iskoristili smo pauzu da prvotimce koji su najviše igrali osvežimo, neke druge koji su bili povređeni da vratimo, oni koji su manje igrali sada su više radili. Skoro svi su se oporavili, problema imaju samo Đorđević i Mudrinski. Đorđević se povredio još na utakmici sa Radničkim, a Mudrinski nije baš najbolji za utakmicu protiv Voždovca. Voždovac igra na terenu sa veštačkom travom i tu su u prednosti. Navikli su da igraju na takvom terenu, dobro im ide lopta, pas, predaja lopte. Svakako je Voždovac zbog te činjenice u prednosti, čeka nas teška utakmica. Oni su već dugo superligaši, imaju odlične mlade i starije igrače, napravili su sjajan miks. Tu su Duronjić, Stuparević, Srećković, Luković, te iskusni Pavlović, Milunović, Jevtić. Bio bih zadovoljan i bodom na ovom susretu. Naravno, moram da istaknem da mi ne igramo na bod, pokušaćemo naravno da ostvarimo pobedu. Ali, na takvom terenu svi su zadovoljni bodom. Ponavljam, naš cilj je pobeda, ali ni bod ne bi bio loš.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Voždovca i Čukaričkog igra se danas, u nedelju 16.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkcukaricki.rs