Kosanović: Kad je igra dobra onda ni rezultati nisu daleko

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 791

Kruševački Napredak u okviru 9.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Kruševljani su u susretu sa ’’fenjerašima’’ apsolutni favoriti, ali su ove sezone imali puno problema da stignu do sva tri boda.

Domaćini su zadovoljni postepenim dizanjem forme i očekuju sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala. O tome je na redovnoj konferenciji za medijeodržanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović koji je istakao da bodovi doneti prethodnog vikenda iz Kule neće značiti ništa u koliko se ne potvrde u subotu:

’’Poslednja tri kola smo odigrali dosta dobro, pogotovu u odnosu na prve četiri utakmice, i ulazimo u fazu u kojoj se vidi  sve ono što mi hoćemo u igri i to mi daje nadu da ćemo nastaviti tim putem. Kada je igra dobra onda ni rezultati nisu daleko, teško beže. U subotu imamo jednako važnu utakmicu kao utakmicu u Kuli protiv Spartaka, jer smo u situaciji da probamo da ’’overimo’’ bodove koje smo uzeli u prethodnom kolu, i da onda mirniji uđemo u seriju utakmica koje nam predstoje posle Dinama. Zvezda, Čukarički, kup utakmica protiv Metalca i Vojvodina su četiri jake i lepe utakmice i očekujem da ih odigramo na najbolji mogući način. Imamo sva prava, a i obavezu da se dobro spremimo, da odigramo utakmicu najbolje što možemo, i da probamo da osvojimo još tri boda koja bi nam u ovom momentu značila mnogo i koja bi nas usmerila ka gornjem delu tabele.’’

Meč 9.kola Super lige Srbije između Napretka i Dinama igra se sutra, u subotu 22.septembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte