Vranjski Dinamo u subotu gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Napretka. Svesni su uloge autsajdera u ovom meču, ali se ne predaju bez borbe.

Gosti u ovaj meč ulaze sa ciljem da ostanu neporaženi, jer su svesni da Kruševljani  imaju bolji tim. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Dragan Antić koji je istakao da je Zvezda u utorak pokazala kako se igra sa snažnijim timovima:

’’Napredak je jedna od vodećih ekipa u srpskom fudbalu već duže vreme. Mislim da imaju izvanredan tim, fenomenalne pojedince koje bi svaki tim poželeo. Ali nećemo ići tamo sa belom zastavom, da se predamo, idemo tamo da se borimo. Pa videli ste da je i Zvezda uzela bod protiv dominantnog Napolija, ekipe koja kao da je došla sa druge planete. Videli ste da kad spuste malo loptu da mogu i protiv njih da stvaraju šanse. Nadam se da i mi možemo tako protiv Napretka.’’

Meč 9.kola Super lige Srbije između Napretka i Dinama igra se sutra, u subotu 22.septembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.