Ekipa Voždovca u okiru 9.kola Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine. Težak posao za ’’zmajeve’’ u situaciji kada im je pobeda neophodna.

U taboru gostiju svi ističu značaj ovog susreta za nastavak šampionata,  ali su svesni da je i protivnik u sličnoj situaciji. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Branko Vojinović koji je istakao da je ekipa spremna i da putuje u najjačem sastavu:

’’Izuzetno značajna utakmica za nas. Moramo da se iskupimo za izgubljenu utakmicu protiv Čukaričkog. Vojvodina takođe ima par poraza za redom, te nas očekuje susret dve ekipe koje moraju da idu na pobedu i moraju da nadoknade minus bodova koje imaju. Mi u Novi Sad dolazimo spremni, nemamo problema u sastavu tima, nemamo povređenih igrača i idemo da se nadigravamo i pokažemo naš kvalitet.”

Meč 9.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se danas, u subotu 22.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.