Ovog vikenda na programu su svi mečevi 10.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Mladost i Radnički Niš – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (subota 29.septembar, 20:30 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 10.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Domaćini u ovaj meč ulaze kao jedini neporaženi tim, ali nema sumnje da ih čeka snažan otpor izuzetno neugodnih Lučanaca koji se nalaze u odličnoj formi. Crveno beli su na startu sezone zabeležili osam pobeda, uz jedan remi, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Ekipa Mladosti na startu sezone ima pet ostvarenih pobeda, uz tri remija i samo jedan poraz, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:30 časova.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN (nedelja 30.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 10.kola Super lige Srbije igra se na niškom stadionu ’’Čair’’ gde će ekipa Radničkog dočekati goste iz Beograda, ekipu Partizana. Mečevi ova dva kluba uvek privlače veliku pažnju, a ovoga puta postoji i dodatni razlog, borba za drugo mesto. Nišlije su odlično započele aktuelnu sezonu zabeleživši šest pobeda, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Ekipa Partizana ima isti učinak, takođe 20 bodova na svom kontu uz nešto lošiju gol razliku, pa trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.