Vranjski Dinamo će u okviru 10.kola Super lige Srbije dočekati goste iz Šapca, ekipu Mačve. Poslednjeplasirani tim lige teško stiže do bodova, pa se stručni štab nada barem jednom u ovom duelu.

Ekipa Dinama je u prvih devet kola zabeležila samo jednu pobedu, zbog čega vlada veliko nezadovoljstvo u klubu. Šef stručnog štaba vranjskog superligaša Dragan Antić istakao je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da njegov tim nije imao sreće u nekim susretima, ali i da je odnos pojedinih igrača bio ispod svakog nivoa:

’’Ne može neko da samo nabija sebi minutažu u Super ligi, a ne pruža ništa. Dosta sam tolerisao i davao šanse, ali je prevršilo svaku meru i ti igrači će teško da se vrate u tim. Pojedinci moraju da shvate da je Dinamo iznad svih i da klub mora da se ceni i poštuje time što će se proliti mnogo znoja u žutom dresu. Dinamo mora na svakoj utakmici da ide na pobedu , ali je svaki osvojen bod veoma značajan.’’

Meč 10.kola Super lige Srbije između Dinama i Mačve igra se sutra, u nedelju 30.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.