Ekipa Napretka će u okviru 10.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ u Kruševcu dočekati goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. Raspored je zgusnut, ali stručni štab veruje u novu pobedu.

U taboru domaćina svi se nadaju dobrim rezultatima i usponu ka vrhu tabele gde je ’’čarapanima’’ i mesto, a idelna prilika da se popravi trenutna situacija je da se savlada direktan konkurent za visok plasman. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba domaćeg tima, iskusni Milorad Kosanović, koji je istakao da očekuje povoljan rezultat:

’’ Za nas je utakmica protiv Čukaričkog bitna,to je ekipa iz gornjeg dela tabele, ali mi moramo i možemo da odigramo dobro tu utakmicu. Probaćemo da nastavimo seriju pobeda koju je Zvezda prekinula, i da uzmemo sva tri boda. Neće biti lako, biće dosta teško, ali je to izazov. Očekujem da će utakmica obostrano biti čvrsta, s tim da mi igramo kući i da moramo da se  da kocentrišemo toliko da u tih devedeset minuta napravimo rezultat. Svi igrači su na raspolaganju, a igraće oni koji su ovog momenta u odnosu na balans tima najpotrebniji, a mlađi će se polako priključivati da bi bili spremni na ono što nas možda čeka na proleće.’’

Meč 10.kola Super lige Srbije između Napretka i Čukaričkog igra se danas, u nedelju 30.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.