Ekipa Crvene zvezde večeras igra drugi meč grupne faze Lige šampiona, a protivnik u ovoj rundi najelitnijeg takmičenja biće im francuski PSŽ.

Večerašnjim mečevima drugog kola grupne faze nastavlja se takmičenje u okviru Lige šampiona u sezoni 2018/19. Među najboljim timovima Evrope nalazi se i srpski šampion, ekipa Crvene zvezde, a protivnici u grupi su im izuzetno zvučna imena svetskog i evropskog fudbala - Napoli, PSŽ i Liverpul. Nakon debitantskog remija sa ekipom Napolija (0:0) na stadionu ’’Rajko Mitić’’ naredni rival crveno-belih je francuski šampion PSŽ. Popularni ’’sveci’’ su izraziti favoriti u ovom susretu, kao jedan od najskupljih timova na planeti i jedan od ozbiljnijih favorita za osvajanje ovog takmičenja, pa nema sumnje da je ovo najveći izazov za crveno-bele u ovoj grupi.

Na spisku putnika našli su se: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Kafu i Milan Pavkov.

Stanje na tabeli grupe C nakon 1.kola:

Raspored preostalih utakmica – Grupa C

3.kolo, 24.oktobar / Liverpul - Crvena zvezda (21:00h)
4.kolo, 06.novembar / Crvena zvezda - Liverpul (18:55h)
5.kolo, 28.novembar / Napoli - Crvena zvezda (21:00h)
6.kolo, 11.decembar / Crvena zvezda - PSŽ (21:00h)

Meč na stadionu ’’Park prinčeva’’ u Parizu igra se danas, u sredu 03.oktobra 2018.godine, sa početkom u 18:55 časova (RTS-1).

FOTO: Facebook/FK Crvena zvezda