Kruševački Napredak će u okviru 12.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekati goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Domaći tim je u usponu forme, pa se svi u klubu nadaju još jednom trijumfu.

Meč sa Radnikom za ’’čarapane’’ je šansa da uz pomoć svojih navijača nastave sakupljanje vrednih bodova i uspon na tabeli, pa ovaj meč vide kao izuzetno značajan. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba kruševačkog tima, iskusni Milorad Kosanović, koji je tom prilikom istakao da će na raspolaganju imati sve igrače:

’’Za nas je to veoma bitna utakmica koja bi mogla da nam donese određeni mir i kojom bi prevazišli one situacije koje su nas pratile tokom priprema i sa početka prvenstva. Maksimalno smo koncentrisani i veliku pažnju poklanjamo ovoj utakmici. Radnik je dobar i korektan tim, vrlo čvrst i snažan, koji nema mnogo bodova, ali ne gubi utakmice sa velikom razlikom. Ukoliko želimo da napravimo pozitivan rezultat moramo biti spremni svih devedeset minuta. Svi igrači su na okupu, Veškovac i Ostojić su juče odigrali po poluvreme, Eskić se vratio iz reprezentacije, tako da nemamo problema.’’

Meč 12.kola Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se danas, u subotu 20.oktobra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.