Mirković: Spartakov kvalitet ne odgovara stanju na tabeli

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1049

Beogradski Partizan će u okviru 12.kola Super lige Srbije u Kuli odmeriti snage sa ekipom subotičkog Spartaka. Gosti ne beže od uloge favorita, ali su svesni da ih bez obzira na trenutne pozicije na tabeli ne čeka lak posao.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno samopouzdanja, ali i opreza, jer su svesni da pozicija ’’golubova’’ na tabeli nije odraz njihovog realnog kvaliteta. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crno-belih Bata Mirković koji je istakao da očekuje agresivnog i disciplinovanog protivnika:

’’Igramo u terminu od 13 časova, nismo navikli, ni mi ni oni verovatno, ali tako je. Spartakov kvalitet ne odgovara stanju na tabeli, dobra su ekipa, dobili su novog trenera u poslednjih 15-20 dana. Došao je Peđa Rogan, mi smo 'klasići', bili smo zajedno na pro licenci, izuzetno ga cenim. On je malo mlađi od mene, ali iskustvo koje ima je veće od pola lige. Sve ekipe koje je vodio su agresivne, disciplinovane, dobro stoje na terenu. Očekujem istu situaciju sutra. Malo Spartak nije imao sreće, masu golova su primili u poslednjih pet minuta utakmice. Mnogo bodova su izgubili na taj način. Imaju kvalitet, čvrsti su, visoka su ekipa, imaju interesantnog špica Čečarića koji je strašno nezgodan, visok momak lucidan, imaju odlične brze bokove. Šimura, odličan igrač, motoričan, svuda ga ima. Kako zamrznete sliku, evo njega, kao da je dupliran ili tripliran. Mi smo tokom reprezentativne pauze radili, ali se i odmorili. Imali smo u prvom cugu posle utakmice sa Voždovcem tri slobodna dana, tako da se cela ekipa osvežila. Naravno, u sastavu u kome smo bili radili smo koliko nam je to dozvoljavalo. Ima još mnogo utakmica do pauze, a to će biti period gde ćemo moći da radimo svi kako treba, ali to je još mnogo daleko.’’

Meč 12.kola Super lige Srbije između Spartaka i Partizana igra se danas, u nedelju 21.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte