Ovog vikenda na programu su svi mečevi 13.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Napredak i Mačva – Crvena zvezda.

PARTIZAN – NAPREDAK (subota 27.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 13.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Mečevi ova dva tima uvek su izuzetno uzbudljivi i kvalitetni, a prošle sezone ’’čarapani’’ su bili uspešniji u duelima sa crno-belima. Domaćini su sezonu započeli ispod očekivanog nivoa ostvarivši samo sedam pobeda, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju tek 4.mesto na tabeli. Gosti su od starta sezone ostvarili četiri pobede, uz čak šest remija i dva poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

MAČVA – CRVENA ZVEZDA (nedelja 28.oktobar,  16:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 13.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Šapcu gde ekipa Mačve dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće zanimljivo videti da li će iznenadna promena na klupi crveno-crnih pozitivno uticati na ekipu pred duel sa liderom šampionata. Domaćini su na startu aktuelne sezone ostvarili četiri pobede, uz jedan remi i čak sedam poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su sjajno započeli sezonu ostvarivši čak jedanaest pobeda, uz samo jedan remi, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:30 časova.