Prvi meč 13.kola Super lige Srbije igra se u Zemunu gde istoimena ekipa dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Biće to duel dve ekipe koje nisu započele sezonu u skladu sa očekivanjima, a domaći tim bi se pobedom izjednačio na tabeli sa ’’zmajevima’’.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa ambicijom da osvoje sva tri boda, a uspeh bi u velikoj meri popravio za sada ’’tanak’’ bodovni saldo. Pomoćnik u stručnom štabu zemunskog tima Dejan Gluščević istakao je u izjavi za medije datoj pred ovu utakmicu da je ekipa mlada i da nema pritiska, kao i da očekuje uspeh:

’’Svaka utakmica je bitna i važna, a naša očekivanja su uvek visoka. U ekipi imamo mlade i perspektivne igrače, koji su trenutno u rezultatskom deficitu. Nema nikakvog pritiska u timu, ali se iskreno nadam da ćemo opravdati očekivanja i biti uspešni u sutrašnjoj utakmici. Voždovac je odlična ekipa koja se nalazi jedno mesto ispred nas na tabeli. Nadam se da će doći što više Zemunaca da nas podrži, jer nam je njihova pomoć neophodna. Biće lep dan, tako da verujem da će uživati i u odličnoj igri. Što se tiče kadrovske situacije, Živković se povredio na utakmici u Nišu, a Stojković u sredu protiv Partizana. Oni nisu trenirali, tako da neće biti u konkurenciji za sastav. Svi ostali su zdravi, igraće najboljih i najspremnijih jedanaest u ovom trenutku.’’

Meč 13.kola Super lige Srbije između Zemuna i Voždovca igra se sutra, u subotu 27.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkzemun.rs