Ekipa Voždovca u okviru 13.kola Super lige Srbijegostuje u Zemunu gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom. Gosti ne pružaju partije na kakve smo navikli, ali nema sumnje da će u ovaj susret ući sa ambicijom da osvoje sva tri boda.

Novi stručni štab i ekipa ’’zmajeva’’ u prethodnom kolu nisu uspeli da stignu do pobede na svom terenu u duelu sa ekipom Mladosti, a duel sa Zemuncima prilika je da se ’’iskupe’’. Šef stručnog štaba voždovačkog tima Dragan Aničić svestan je da ih čeka težak posao, ali veruje u dobar rezultat:

’’Mali gradski derbi koji je uvek neizvestan iz nekih istorija ovih utakmica. Prošle godine mi smo bili ubedljivi na našem terenu, a Zemun na svom. Zemun je jedna ekipa koja se formirala do kraja prelaznog roka i zato su imali malo problema što se tiče igračkog kadra i uigranosti. U utakmicama sa Zvezdom, Partizanom i Radničkim jesu pretrpeli poraze, ali su pokazali da su dobra ekipa. Polako dolaze do svoje igre. Sličan period su imali i prošle sezone, ali su nakon toga pokazali izuzetno dobre rezultate. Očekuje nas težak meč, protiv ekipe koja ima dobar kontranapad i pravi tranziciju sa velikim brojem igrača. Mi ćemo sa naše strane spremiti sve i pokušati da nametnemo naš stil igre, jer želimo da napravimo dobar rezultat. Mislim da će se obe ekipe potruditi da naprave jednu dobru utakmicu i mislim da će u krajnjoj liniji publika moći da uživa.’’

Meč 13.kola Super lige Srbije između Zemuna i Voždovca igra se sutra, u subotu 27.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs