Surdulički Radnik u okviru 13.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. I pored odličnih rezultata gostiju u prethodnim prvenstvenim duelima, domaćini veruju da mogu do sva tri boda.

Domaći tim nije slavio još od početka avgusta, ali su svi u klubu optimisti nakon prethodnih nekoliko partija i dva uzastopna remija. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović koji je istakao da tim podiže formu i dobija na samopouzdanju:

’’Jako značajna utakmica za nas i jedan vid derbija gde vidimo priliku za dokazivanje i naravno osvajanje bodova. Svi primećujemo da igrači pokazuju sve bolje i bolje partije. To znači da nam se podigla forma, a tim dobija na samopouzdanju. Ono što je možda bitno za sledeću utakmicu ja da veliki broj igrača ulazi sa posebnim motivom za dokazivanje pred bivšim trenerom.’’

Meč 13.kola Super lige Srbije između Radnika i Čukaričkog igra se sutra, u subotu 27.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.