Ove srede na programu su svi mečevi 14.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Čukarički – Partizan i Crvena zvezda – OFK Bačka.

ČUKARIČKI – PARTIZAN (sreda 31.oktobar 16:30 časova)

Derbi meč 14.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Biće to duel dva kvalitetna tima koji vode borbu za visok plasman, a tradicija nam kaže da možemo očekivati izuzetno kvalitetan i borben meč. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone takođe ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i jedan poraz, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – OFK BAČKA (sreda 31.oktobar 18:30 časova)

Poslednji meč 14.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. U prethodnom međusobnom susretu gosti su na svom stadionu ’’otkinuli’’ dva boda crveno-belima, pa treba očekivati zanimljivu utakmicu. Domaćini su ove sezone neporaženi, uz čak dvanaest pobeda i samo jedan remi, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili tri pobede, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:30 časova.